torstai 23. lokakuuta 2008

Viimeiset psyykkaukset

No niin, nyt on sitten ennakkoäänet tulleet ja jäämme odottelemaan vaalipäivän äänivyöryä. Kaikilla meillä Kuopion seudun Perussuomalaisilla on vahva luottamus siihen, että nämä vaalit tulevat olemaan meille varsin voitokkaat. Uskoa tarvitaan, mutta tarvitaan myös tekoja. Vaalikampanja on ollut varsin intensiivinen, ja jos minä tai joku muu meistä pääsee valtuustoon, tulee toiminta valtuustossa olemaan vähintään yhtä intensiivistä.

Jos et ole vielä käynyt ennakkoon äänestämässä, älä unohda saapua vaalipäivänä uurnalle! Me Perussuomalaiset tarvitsemme nousevana puolueena kaiken mahdollisen tuen. Annetaan näissä vaaleissa suurille puolueille vähän pähkäiltävää... Ja teidän äänestäjien tuella me pystymme rakentamaan Kuopiosta paremman kaupungin.

Ilmeisesti meillä on vielä yksi toritapahtuma jäljellä. Jos minun saamani tiedot pitävät paikkansa, suuri osa meistä Kuopion ehdokkaista on tavattavissa Kuopion torilla tänä lauantaina eli vaalipäivän aattona klo 11-13. Tule paikalle, jos joku asia on vielä epäselvää.

Ei kommentteja: